top of page

Crveno-plavi počeli pripreme

Prvotimci aleksandrovačkog Borca današnjim okupljanjem i prvim treningom posle duže letnje pauze, i zvanično su započeli pripreme pred početak nove sezone koji se očekuje u prvim nedeljama Septembra meseca. Prozivku prvotimaca izvršio je prvi trener Vladimir Zečević koji će u pripremnom periodu moći da računa na 25 igrača. i ako se igrački kadar aleksandrovčana dosta promenio za razliku od ranijih sezone, cilj u sezoni pred nama je apsolutno jasan, povratak u društvo područnoligaša ali i stvaranje tima od mladih igrača od kojih se očekuje da budu nosioci igre u narednim godinama.


Plan i program stručog štaba još uvek nije u potpunosti gotov pa tako sem revijane utakmice sa vetranima kluba i jedne test utakmice protiv Budućnosti iz Srpske Crnje, plan za ostatak pripremnog perioda ostaje nepoznat za sada ali je svakako u planu da se odigra što je veći broj kontrolnih utakmica kako bi se tim spremio za početak nove sezone.

Od ostalih bitnih informacija, vredi napomenuti da su ekipu od prošle godine napustili Igor Birčanin. Ilija Rašeta, Stevica Gajinov, Svetozar Kovačevič i Vladimir Zečević, dok od novajlija za sada je jedino potvrđen povratak Slavka Tomina. Ostatak tima se nije menjao tako da će broj igrača, pogotovo mladih, biti zaista velik u sezoni pred nama.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page