Crvena Zvezda (VS) - Borac (A) 3:1

Naš tim odigrao je još jednu pripremnu utakmicu u gostima, ovog puta u V. Stepi. Oba tima su nastupila u kombinovanim sastavima, domaćini bolje koristili svoje šanse dok je naša ekipa najviše pretila iz kontranapada, posle jedne takve akcije smo i postigli gol a strelac je bio Živković. Sve u svemu, dobra provera za naše fudbalere i podsticaj da se nastavi sa treninzima u jakom ritmu.


Ova sreda je bila rezervisana za još jednu kontrolnu utakmicu u kojoj se naš tim sasvim solidno snašao. Solidno, jer u ovakvim utakmica rezultat nije u prvom planu već je akcenat na ostalim aspektima igre. Utakmica je bila veoma zanimljiva, sa dosta trčanja, borbe, duela iako je vreme bilo izuzetno teško za igru zbog velike vrućine.


Već na samom početku domaćini postižu pogodak posle prekida i loše postavke a potom i reakcije naše ekipe u odbrani tog prekida. Već se tada videlo da je odbrana prekida nešto na čemu treba da se poradi a još dva slična pogotka pred kraj utakmice su samo bila potvrda. Ipak treba reći da je i domaći tim imao visinsku prednost, da su zato najviše pretili posle centaršuteva i prekida pa je i to jedan od razloga zašto su sva tri pogotka postignuta na sličan način. Naš tim se uglavnom branio i pretio iz kontranapada pa smo tako imali nekoliko šansi tokom cele utakmice ali je izostajala završnica. Ipak kod pogotka Živkovića to nije bio slučaj, pravovremeno je izbegao ofsajd zamku i iskoristio sjajnu asistenciju Radosavljevića.


Nekoliko minuta kasnije, slična akcija ali je ovog puta Živković oboren pa je za gostujući tim dosuđen penal koji Cucić nije realizovao pa je poluvreme završeno 1-1. U drugom poluvremenu šansu da osete seniorski fudbal još jednom je dobilo i nekoliko naših kadeta. Utakmica je završena rezultatom 3-1 u korist domaćina mada to nije najvažnije. Ono što jeste bitno, to je da se zalaganje, trud sa treninga prenosi na utakmicu i nema sumnje da ako se ovako nastavi, rezultati ove sezone neće izostati.


Za Borac su nastupili: Tomić (Popov), Kovačević, M. Medić (Halas), Brakus, Toškov, Rakić, Radosavljević (Puhar), Bogaroški, Cucić (S. Zečević), Barbul (Samolov), Živković(Majstorović).


Više fotografija pogledajte u Foto Galeriji

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo