top of page

Borčev sajt ponovo na internetu

Dragi prijatelji, navijači, sugrađani, dragi borci. Posle šest dugih godina, zvanična interner prezentacija Fudbalskog kluba Borac iz Aleksandrova, ponovo je aktivna

Novi izgled sajta FK Borac Aleksandrovo

Dugo smo čekali da se sve kockice poklope, da se pravi tim ljudi ponovo oformi i da se isti maksimalno posvete održavanju i razvoju zvanične internet stranice FK Borac Aleksandrovo.


Tehnički, sasvim nova, bogatija i modernija stranica, obogaćena novim sadržajima i aktivnostima, i dalje ima za cilj da pravovremeno i objektivno izveštava i obaveštava sve svoje pratioce o trenutnim dešavanjima unutar samog kluba, ali i planovima koji su zacrtani i postavljeni kako ispred seniorske selekcije, tako i svih ostalih selekcija i timova koji se bore pod istim grbom i imenom.


Zvanično, novu internet prezentaciju pokrećemo pred sam početak nove takmičarske sezone, do tad, ova stranica će izvršiti niz testova, promena i varijacija, kako bi sav sadržaj na pravilan i precizan način stigao do našeg krajnjeg korisnika.


Naravno da nikada nećemo zaboraviti na sajt koja nas je proslavio kako u lokalnom tako i u regionalnom fudbalu, a samo ime Fudbalskog kluba Borac stavio na mapu malobrojnih klubova iz šireg regiona koji su na velika vrata izašli na beskrajni internet prostor.

Dugo nam je trebalo da shvatimo koliko jedan takav projekat u vidu internet prezentacije znači samom klubu, naselju i svim ljudima koji su direktno ili indirektno sa njim ili preko njega povezani. Upravo zato, poučeni greškama iz prošlosti, pokrećemo ponovo priču za koju se nadamo da nikada svoj kraj neće videti.


Pored zvanične internet prezentacije koja će se nalaziti na novoj adresi, odnosno novom domenu, pokrenute su i sve ostale dostupne multimedijalne aplikacije i platforme, sve su povezane sa samom prezentacijom. Pored računara, zahvaljujući mobile app platformi, svi naši pratioci i verni navijači sav sadržaj mogu pronaći i na mobilnim uređajima.

Za sve one koji bi želeli da prvi budu obavešteni o svemu što se u klubu dešava, postoji mogućnost i direkntog povezivanja svih uređaja sa samim sajtom ali i multimedijalnim platformama, ali još mnogo novina o kojima ćemo vas blagovremeno obaveštavati.


I naravno, kao i pre nekoliko godina, vaš komentar i vaše mišljenje nam je izuzetno bitno i važno, zato vas pozivamo da svoje mišljenje, pohvale ali i kritike uvek sa nama podelite a mi ćemo uvek pokušati da budemo ažurni, objektivni i dobronamerni.



ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page