top of page

Borac startuje u Itebeju

Fudbaleri aleksandrovačkog Borca prolećni deo sezone započeće utakmicom u Srpskom Itebeju gde će im protivnik biti ekipa 1. Oktobra. Četa trenera Vladimira Zečevića će se potruditi da poveća svoj bodovni saldo i tako nastavi jesenji niz pobeda. Uprkos porazu od 3:1 u prvom meču koji se odigrao u Aleksandrovu, nema sumnje da će mlada ekipa sa Lukarela pokušati da popravi utisak i da eventualnom pobedom poremeti planove ostalim ekipama koje nameravaju da se bore za ulazak u viši rang.

Aleksandrovčani su jesenas zabeležili 4 pobede, dok su 3 puta teren napuštali pognute glave i isto toliko puta remizirali. Sa druge strane, ekipa 1. Oktobra je polusezonu završila sa 4 pobede, 1 remijem i čak 5 poraza.

Aleksandrovčani se nalaze na poziciji 5, dok su ovonedeljni domaćini za 2 pozicije lošije plasirani. Ova utakmica je veoma bitna za obe ekipe jer direktno utiče na dalji plasman koji vodi u dalje doigravanje za popunu PFL Zrenjanin.

Utakmica se odigrava u nedelju 26.03 sa početkom od 15:00, a mi vas pozivamo da dodjete u što većem broju i pomognete mladoj ekipi da stigne do još jedne bitne pobede u sezoni.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page