top of page

Borac juri prve bodove

FK Borac će u drugom kolu Područne lige Zrenjanin dočekati fudbalere Mladosti iz Banatskog Despotovca. Prva utakmica ove sezone na Lukarelu, prva zvanična utakmica pred publikom posle dugo vremena, odnosno zabrane prisustva navijača zbog situacije sa korona virusom.

Bitna utakmica za crveno-plave, prilika da se uknjiže prvi bodovi u ovoj sezoni a Aleksandrovčani su takođe silno motivisani da nastave niz nepobedivosti na Lukarelu, koji je započet krajem prošle godine i pobede nad Delijom iz Mokrina. Istorija duela ova dva tima je duga i raznolika, a baš ove dve ekipe imaju najduži staž u ovom rangu takmičenja. U poslednjih 15 susreta obe ekipe su slavile po 7 puta a samo jednom je bilo nerešeno. Ekipa iz Despotovca je ovu sezonu započela uspešnije od Borca, u prvom kolu su na svom stadionu pobedili minimalnim rezultatom Banata iz Čenta.

Trener Škundrić će na ovom meču moći da računa na sve igrače osim na još uvek suspendovanog Cobora. Ekipa je naporno trenirala ove nedelje, u velikom broju te su se stekle sve predispozicije da Borac sutra pruži kvalitetnu partiju na svom terenu a mi pozivamo navijače da dodju i podrže momke u nedelju. Utakmica počinje u 17:00 časova.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page