top of page

Bod iz Mokrina

U subotu su crveno- plavi odigrali 25. utakmicu ove sezone, gostovali su u Mokrinu i remizirali sa domaćom ekipom Delije. Konačan rezultat bio je 2:2 a strelci za Borac bili su Rašeta i Brakus. Za Borac su nastupili: A. Puhar, Vladetić, Aćamović, Toškov, M. Ivančević, Štikovac, Bičanin, Zečević, Gajinov, S. Barbul i Rašeta. U igru su ulazili Brakus, Rakić, I. Barbul, M.Puhar i Mahalbašić.

Aleksandrovčani su na pretposlednje gostovanje krenuli u dosta kombinovanom sastavu ali su i domaćini bili u sličnim problemima. Vreme za igru nije bilo baš najidealnije usled visokih temperatura koje su bile problem i na svim ostalim utakmicama ovog vikenda.

Od samog starta domaći su imali posed ali su gosti bili ti koji su poveli- Rašeta se u uvodnim minutima oslobodio igrača i sa nekih 25 metara odlično lobovao golmana. Nedugo zatim glavni sudija dodeljuje domaćoj ekipi penal, Zečević nije bio najspretniji u duelu a Puhar ne uspeva da odbrani te je rezultat bio 1:1.

Do kraja poluvremena totalni preokret posle veoma sumnjive situacije odnosno očiglednog ofsajda, pitanje je bilo samo koliko je metara bio taj ofsajd ali kako se linijski sudija nije ogašavao a ni gosti preterano bunili, gol je postao regularan. Na drugoj strani je Rašeta je postigao još jedan pogodak ali taj je poništen zbog ofsajda.

U drugom poluvremenu još veći posed domaće ekipe ali bez konkretnih šansi u završnici. U samom finišu, Aleksandrovčani uspevaju da izjednače rezultat, posle centaršuta Gajinova, Brakus se najbolje snalazi i koristi grešku golmana domaće ekipe. Do kraja utakmice još jedna kontra crveno- plavih a priliku da svojoj ekipi donese sva 3 boda propustio je Mahalbašić, u situaciji 1 na 1 nije bio precizan.

Posle ovog kola, raduje prvi osvojen bod u gostima ali ostaje i dalje gorak ukus u ustima zbog poraza od prošle nedelje, s obzirom da su rezultati u ovom kolu išli i te kako na ruku Aleksandrovčanima. Pored osvojenog boda, bitno je napomenuti da je ekipa nastupila u verovatno najmlađem sastavu ove sezone. U prvoj postavi su se našla tri momka od 16 godina a prosek prve postave bio je 22 godine.

U narednom kolu, Aleksandrovčani na svom terenu dočekuju ekipu ASK-a iz Aradca.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page