top of page

Bez Kočiša i Grbića ovog proleća

Zimski prelazni rok za sve klubove u Srbiji, pa tako i aleksandrovački Borac, okončan je pre nekoliko dana a svedoci smo da nije bilo mnogo aktivnosti na Lukarelu od kako je isti prelazni rok počeo početkom ove godine. Izvesno je da će crveno-plavi u nastavak sezone morati bez dva vrlo bitna prvotimca, a šansu će mahom dobiti povratnici i mlađi igrači koji dolaze iz omladinskog tima.

Kao što smo već ranije pisali, ekipu je napustio Slobodan Grbić koji će od ove godine nastupati za matični Begej iz Žitišta. Slobodan je u dresu Borca ostavio veliki trag i za vreme provedeno na Lukarelu upisao 33 nastupa, postigao 7 pogodaka uz fenomenalnih 12 asistencija, a dva puta je bio proglašen za igrača utakmice.

Pored Grbića, Lukarelo je napusio i Danijel Kočiš koji će karijeru nastaviti u kikindskom ŽAK-u. Kočiš se crveno-plavima priključio u poslednjim danima letnjeg prelaznog roka i za to kratko vreme upisao je 8 nastupa sa nešto manje od 700 minuta provedenih na terenu. Kočiš je i dalje najbolji strelac crveno-plavih u ovoj sezoni sa 7 postignutih pogodaka uz dve asistencije, a jednom je bio i proglašen za najboljeg igrača utakmice.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Slobodanu i Danijelu na svemu što su uradili za aleksandrovački klub i želimo im mnogo sreće i uspeha u novim klubovima i daljoj karijeri.


Što se tiče novajlija, možemo reći da su se crveno-plavi pojačali mahom iz svojih redova, odnosno svoje sredine, jer su svi novi\stari prvotimci poreklom iz Aleksandrova. Posle jednogodišnje pauze na teren se vraća Vladimir Brakus koji bi trebao da dodatno pojača konkurenciju u napadu Borca. Pored njega, novajlija u redovima Aleksandrovčana biće i bivši fudbaler zrenjaninskog Banata, Nikola Bulić, koji će moći da pomogne na nekoliko pozicija, zavisno od zahteva stručnog štaba.


Prvom timu priključeni su i pojedini stariji kadeti od kojih se mnogo više očekuje ovog proleća, nadamo se da očekivanja biti maksimalno ostvarena.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page