top of page

Begej bolji na prvoj proveri

Prvotimci aleksandrovačkog Borca doživeli su ubedljiv rezultatski poraz na drugoj kontrolnoj utakmici pred početak sezone. Posle revijalne utakmice i ubedljive pobede za vreme obeležavanja slave sela u Aleksandrovu, usledio je ubedljiv poraz u Žitištu od člana vojvođanske lige, ekipe Begeja rezultatom 4:0. I pored ubedljivog rezultatskog poraza, gosti mogu biti zadovoljni pojedinim segmentima igre i vrlo jakom kontrolnom utakmicom, ali i velikim odzivom pa je na teren istrčalo čak 20 prvotimaca i kadeta crveno-plavih.

Utakmica je rezultatski bila rešene već posle prvih 45 minuta kada je domaćin i postigao sva četiri pogodka. Iako je ekipa Begeja važila za jačeg, iskusnije i reklo bi se spremnijeg protivnika, gotovo svi pogotci u prvom poluvremenu došli su posle direktnih grešaka odbrane ali i veznog reda Aleksandrovčana. Iskusni fudbaleri Begeja, od kojih su neki do nedavno i nosili dres aleksandrovačkog Borca (Grbić i braća Novak), koristili su greške i poklone gostujućih igrača i četiri puta pogađali u cilj.

Drugi deo igre bio je više izjednačen pa su mreže mirovale do kraja utakmice. Vredi napomenuti da su crveno-plavi u drugom delu igrali sa omladincima i starijim kadetima koji su još jednom privukli pažnju na sebe kako taboru domaćeg tima, tako i gledaocima sa tribina koji su imali samo reči hvala na račun prošlogodišnjih šampiona kadetske lige. Iako su svi omladinci bili na jednom visokom nivou, posebno se istakao mlađani čuvar mreže Aleksandar Puhar koji je u nekoliko navrata izlazio kao pobednik iz direktnih duela sa napadačima domaćeg tima.

Na kraju, rezultat svakako u drugom planu. Dobra trening utakmica za oba tima i svakako dobra šansa za mlađe prvotimce da pokažu svoje umeće i izbore se za mesto u timu. Naredni protivnik crveno-plavih pred početak nove sezone još uvek nije poznat. Opšrinije u narednim danima.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page