3 boda za zelenim stolom, kadetima uručen pehar

U pretposlednjem kolu ove sezone PFL Zrenjanin fudbaleri Borca su trebali da odmere snage sa ekipom OFK Klek. To bi ujedno bila i poslednja utakmica na Lukarelu za ovu sezonu. Ipak, gosti iz Kleka se juče nisu pojavili u Aleksandrovu te je utakmica registrovana službenim rezultatom, 3:0 u korist Aleksandrovčana. S obzirom da je plan bio da se u poluvremenu jučerašnje utakmice dodeli pehar kadetima za osvojeno prvo mesto u kadetskoj ligi, te da se kasnije na zajedničkoj večeri sa navijačima sumira veoma uspešna sezona svih selekcija Borca, nedolazak protivnika na utakmicu nije uspeo da pokvari jučerašnji dan, čak naprotiv.

Vrlo brzo je odlučeno da se odigra revijalna utakmica između prvog tima i kadeta Borca. Utakmica je trajala nešto kraće u odnosu na standardnu a rezultat je naravno bio u drugom planu. Po okončanju utakmice, usledila je dodela pehara kadetima a kapitenu Milošu Puharu pehar je uručio direktor kadetske lige FSP Zrenjanin grupa Sever, Dejan Melar. Potom je usledila večera za sve članove fudbalskog kluba Borac, kao i navijače. Na taj način je obeležen kraj ove sezone što se Lukarela tiče. Do kraja kompletne sezone i odlaska na odmor, ostala je još jedna utakmica a crveno- plavi će gostovati u Mokrinu.

S obzirom da se juče protivnik nije pojavio i da su crveno plavi osvojili nova 3 boda, skor na Lukarelu, neosvojivoj tvrđavi ovog proleća je 9 pobeda iz 9 utakmica. Impresivna je i gol razlika, 26:3. Ukupan broj bodova je sada 53, koji garantuju da će Borac ovu sezonu završiti na četvrtoj poziciji, bez obzira kako se završi utakmica u Mokrinu. Sve u svemu lepa osnova za sastav Borca, koji će ovog leta biti pojačan mnogim mladim prvacima, da u sledećoj pokuša da nadmaši ovu veoma uspešnu sezonu.

Fotografije sa jučerašnje dodele pehara možete pronaći u foto- galeriji ili ovde.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta