top of page

Šampioni!!!!

Kadetska selekcija aleksandrovačkog Borca uspela je da osvoji neophone bodove na današnjem gostovanju u Novim Kozarcima i na taj način postane šampion kadetske lige. Crveno plavi su savladali domaćina, ekipu Slobode, rezultatom 2:1 i tako još jednom pokazali da su najbolji kad je najteže i najpotrebnije. Ovo je deseta pobeda crveno-plavih ove sezone, a ukupno su uspeli da sakupe 31 bod što je trenutno 6 više od drugoplasirane Kozare koja svoju utakmicu poslednjeg kola tek treba da odigra, ali taj rezultat svakako neće uticati na sam vrh tabele jer je prednost aleksandrovčana nedostižna.

Koliko je ovo teška utakmica za kadete Borca danas bila potvrđuje i podatak da su crveno-plavi gubili na gostovanju u Novim Kozarcima pošto je Sloboda vodila posle prvog poluvremena rezultatom 1:0. Ipak, u nastavku dva brza pogodka Puhara i Mahalbašića i sigurna igra do samog kraja utakmice koja je garantovala velike bodove i trofej koji su ovi momci sasvim sigurno zaslužili.

Sve čestitke svim akterima ove današnje utakmice, svim igračima kadetske selekcije, stručnom štabu koji je i ove godine besprekorno vodio Nikola Delić, kao i upravi kluba na čelu sa Predsednikom Puharom koja je omogućila sve neophone uslove za veliki uspeh.


Bravo Šampioni!!!

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page