Đurić ponovo na Lukarelo

Fudbalski klub Borac Aleksandrovo će u narednu sezonu ući sa nekoliko promena a glavna promena je da je novi šef stručnog štaba povratnik na Lukarelo Saša Đurić - Đuka koji će na toj funkciji zameniti Vladimira Zečevića.

Đurić je prvi put došao na Lukarelo u sezoni 2009/10, tada u svojstvu igrača. Međutim, već je u prolećnom delu prvenstva postao trener-igrač a to mu je ujedno bio i prvi trenerski posao. Borac je nažalost te sezone ispao iz lige, ali se naredne sezone ekspresno vratio u PFL Zrenjanin upravo pod vođstvom Đurića. Tekst o toj sezoni smo pisali pre nekoliko nedelja a ukoliko niste pročitali možete to učiniti sada.

Sledeća, povratnička sezona 2011/12 je jedna od najboljih u istoriji kluba, na kraju sezone Borac je zauzeo 3. mesto. Po odlasku iz Borca, Đurić se uglavnom bavio igračkom karijerom nastupajući za stabilne vojvođanskoligaše. Poslednjih nekoliko sezona vodi mlađu selekciju Crvene Zvezde iz Vojvoda Stepe, mesta iz kog Đurić potiče a od ove sezone se vraća na mesto uspeha.

Osnovni cilj kluba je, sličan kao i prethodnih godina, stabilna sezona. U narednim danima biće poznate sve promene u igračkom kadru, odnosno na koje prvotimce će Đurić moći da računa u sezoni pred nama.


Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo