Đurić očekuje više

Prvi trener crveno plavih i šef stručnog štaba aleksandrovačkog Borca, Saša Đurić, nedavno je podelio svoje viđenje trenutne situacije tima koji vodi ali i svoja očekivanja koja su sasvim realna i na mestu. Đurić je za Sportski Žurnal govorio i o glavnim krivcima za loš početak sezone ali i igračima koji su pojačali crveno-plave u gotovo poslednjim sekundama prelaznog roka. Ceo intervju iz Žurnala možete pročitati u nastavku teksta.

- " Kasno smo počeli pripreme, zbog pandemije smo krenuli deset dana pre starta i to je razlog što smo tim i igru formirali u hodu. Po kvalitetu smo zaslužili više i mesto nam je među pet najboljih. Očekujem više u drugom delu i sa jačom konkurencijom možemo do boljih rezultata" - Kaže Đurić.

- "Dovođenjem Gajinova i Bicoka, na kraju prelaznog roka Cobora, Ivančevića i Kočiša, ekipa je dobila na čvrstini. U gostima sa Radničkim u Jaši Tomić i Vojvodinom u Bašaidu odigrali smo najbolje, a najslabije je bilo u Nakovu i Mihajlovu. Mladi su potvrdili potencijal i što je takmičenje odmicalo bili su na višem nivou. Debitovali su kadeti Miloš Puhar i Strahinja Zečević" - Istakao je Saša Đurić.

Za kraj, Đurić se osvrnuo i na najveći probem sa kojim se njegov tim suočio protekle jeseni, a to su kartoni i isključenja.

- " Previše je kartona, na tome treba da više radimo i da opomene svedemo na manju meru. Ima potencijala i treba da ga potvrdimo u prolećnom delu prvenstva" - zaključio je Đurić.

Ceo intervju objavljen u štampanom izdanju sportskog žurnala protekle nedelje.

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo